New pavilion planned

0
Have your say

A PLAN for a new pavilion and changing rooms in Manea have been submitted to Fenland District Council.

The current pavilion is situated on the recreation ground and is very outdated.

Villagers were given the opportunity to say where they wanted the new facility to go, with the current village hall site being one option, but it was decided to put the new building on the site of the existing pavilion.

The new building will have a brick structure which will incorporate a function area owith associated bar, kitchen and toilet.

The new changing and shower rooms will provide separate home and visitor accommodation.

The new pavilion will be more disabled-friendly, with a dedicated toilet and easy access to the building.

The building will be site nearer the existing car park. to make it easier for access.